SAVNER DU BILDER?
LINK
Det er en privat link til bildene dine, bare du og den du gir til vil ha tilgang til disse bildene. Jeg setter passord på siden for å sikre at ingen andre kan ta tilgang til disse bildene.
Du får linken når bildene er klare, eller kan jeg sende deg linken igjen om du glemt siden din. Passordet kan endres til hva du vil sånn at det blir lettere for deg å huske.
Spørsmål? send meg PM.